Age verification

Ben je ouder dan 18 jaar?

Door door te klikken naar onze website ga je akkoord met onze privacy policy

Deze website vereist dat je meerderjarig bent.. Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.

Vertrouwde smaak, lokale grondstof

Enjoy the taste of summer

Onze mixologists gingen aan de slag met onze eigen spirits om cocktails te creëren waarin fruitigheid, aciditeit & kruidigheid elkaar perfect aanvullen. De klassieke cocktails opnieuw uitgevonden met suikerbietmelasse als lokale grondstof. Laat je verrassen en geniet van de zomer in je glas.

Tropical Beet Libre

Longdrink glas
5cl GRUM Gold
10cl Cola (max 15cl)
2 kwartjes limoen

Vul een longdrink glas met ijsblokjes.

Knijp de limoenpartjes uit over het ijs.

Giet GRUM gold over de ijsblokkjes.

Voeg de cola toe en roer zachtjes door.

Werk af met een schijfje limoen.

 

Tropical Beet Mojito

Longdrink glas
50 cl GRUM Silver
2.5 cl limoensap (1 limoen)
12 muntblaadjes
2 tl extra fijne suiker
25 ml bruiswater

Pers de limoen uit in een londrinkglas en voeg de suiker toe, meng met een stamper.

Kneus de munt lichtjes tussen je vingers, wrijf het glas er bovenaan mee in en laat het vallen in de glas.

Vul het glas tot de helft met crushed ijs en voeg GRUM Silver toe over het ijs. Roer goed door.

Voeg crushed ijs toe tot bovenaan, voeg spuitwater toe en garneer met een takje munt.

Tropical Beet Cuban

Coupe glas
5 cl GRUM Gold
6 cl Prosecco
4 muntblaadjes
2.5 cl Suikersiroop
3 cl Limoensap
2 scheutjes Bitters

Shake alle ingrediënten, behalve de prosecco met enkele blokjes ijs.

Zeef de shaked mix tweemaal en voeg toe aan het glas.

Vul aan met Prosecco.

Werk af met een drijvend blaadje munt.

 

Mai Tai Tirlemontoise

Double Rox
3.5 cl GRUM Gold Barrel Aged
2 cl GRUM Silver (of 5cl GRUM old)
1.5 cl Orange curacao (alterantief Cointreau)
1 cl Amandelsiroop
2.5 cl Limoensap

Vul een Double Rox tot halverwege met crushed ijs.

Shake de 2 GRUMs, orange curacao, amandelsiroop en het limoensap met een halve beker ijsblokjes.

Giet de shaked mix door een zeef in het glas.
Top off met crushed ijs
Voeg optioneel een dash grapefruit bitters toe.

Werk af met gedroogde citrus en een takje munt.

Daiquiri Tirlemontoise

Coupe glas
5 cl GRUM Gold Barrel Aged
2.5 cl versgeperst limoensap
3 cl simple syrup

Koel een Coupe glas voor met ijsblokjes.

Giet het limoensap, de GRUM & de simple syrup in een shaker met 4 blokes ijs en shake. 

Verwijder het ijs uit het glas.

Giet de shaked mix door een zeef in het glas.

Werk af met een blaadje munt of schijfje limoen.

Tropical Beet Margarita

Coupe glas
9 cl GRUM Silver
3cl limoensap
1.5 cl Triple Sec

Vul een Coupe glas met crushed ice.

Shake de rum, de Triple sec en het limoensap met enkele ijsblokjes.

Giet de shaked mix door een zeef in het glas.

Werk af met een schijfje limoen.

(optionele zoutrand)

Dark&Stromy

Highball glas
5 cl GRUM Gold Barrel Aged
10 cl Gemberbier
1.5 cl versgeperst limoensap
2.5 cl simple syrup (kandij)

Leg een kwartje limoen op de bodem van een longdrink glas.

Vul het glas met ijsblokjes en giet er de GRUM Gold over.

Giet het gemberbier over de ijsblokjes en voeg een scheutje Angostura bitters toe.

Roer zachtjes door het ijs, knijp een partje limoen lichtjes uit en laat het vallen in het glas als garnituur.

Top met de kandijsiroop voor een mooie donkere toplaag. 

Grum Espresso Martini

Coupe glas
6 cl GRUM Gold Barrel Aged
2.5 cl koffielikeur
2.5 cl Suikersiroop (kandij)
4 cl Espresso koffie
3 Koffiebonen

Shake alle ingrediënten, behalve de koffiebonen, met ijs

Giet de shaked mix door een zeef in het Coupe glas.

Werk af door de drie koffiebonen zachtjes in het schuim te plaatsen.

Tropical Beet White Russian

Lowball glas
6 cl GRUM Gold
3 cl koffielikeur
3 cl volle room

Vul een Lowball glas met ijsblokjes.

Giet de GRUM Gold, gevolgd door de koffielikeur over het ijs.

Giet de volle room over het ijs en roer zachtjes om de room te mengen en een gelagerd effect te bekomen.

GRUM Old Fashioned

Rox glass
5 cl GRUM Gold
Dash van suikersiroop
Dash Grapfruit bitters
Gedroogde sinaas of zeste van sinaas

Voeg een groot ijsblokje toe aan een Rox glas.

Voeg GRUM Gold & suikersiroop toe.

Roer tot alles gemengd is en gekoeld.

Afwerken met gedroogde sinaas of zeste van sinaas
& dash van grapefruit bitters. 

Tropical Beet Pina Colada

Hurricane glas
4 cl GRUM Silver
4 cl Kokosroom
7 cl Sap van ananas

Vul een Hurricane glas met ijsblokjes.

Blend alle ingrediënten met ijsblokjes.

Giet in het glas.

Werk af met een schijfje ananas en een cocktailkers.

Tropical Beet Hawaiian

Hurricane glas
3 cl GRUM Silver
3 cl Blue Curaçao
3 cl Kokosroom
6 cl Sap van ananas 

Vul een Hurricane glas met ijsblokjes.

Voeg de rum, blue curaçao, kokosroom en sap van de ananas met wat crushed ijs toe aan een blender.

Giet de cocktail in het glas.

Werk af met een schijfje ananas.

Tropical Beet Hurricane

Hurricane glas
4.5 cl GRUM Gold
4 cl Sap van ananas
4 cl Sinaasappelsap
1.5 cl Limoensap
1 cl grenadine

Vul een Hurricane glas met ijsblokjes.

Shake GRUM Gold, het sap van sinaas en ananas, het limoensap en de grenadine met enkele ijsblokjes.

Giet de shaked mix door een zeef in het glas.

Werk af met een schijfje limoen of sinaas.

 

Tropical Beet Jungle Bird

Tiki glas
5 cl GRUM Gold
2 cl Campari
5 cl Sap van ananas
2 cl Limoensap
1 cl Simple syrup

Vul een Tiki glas met ijsblokjes.

Shake GRUM Gold, Campari, sap van ananas, limoensap en simple syrup met enkele ijsblokjes.

Giet de shaked mix door een zeef in het glas.

Werk af met een schijfje limoen, ananas en een takje munt.

Tropical Beet Scorpion

HIghball glas

2,5 cl GRUM Gold
2,5 cl GRUM Silver
2,5 cl Cognac
1,5 cl Triple Sec
4,5 cl Sinaasappelsap
limoensap van een halve limoen

Vul een highball glas met crushed ijs.

Voeg alles toe aan een shaker met enkele blokjes ijs en giet de shaked mix door een zeef in het glas.

Werk af met een schijfje limoen en eventueel een takje munt.

No products in the cart.